It is currently Mon Sep 01, 2014 2:15 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: epia-m problems?
PostPosted: Tue Mar 11, 2003 6:29 am 
Offline

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 36
is it just me or are alot of people having problems with the epia-m boards? ive been reading viaarena.com trying to figure out why mine started pouring smoke out when i used DDR333 RAM in the slot. it says use DDR266 but my ddr266 didnt let it boot.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: epia-m problems?
PostPosted: Tue Mar 11, 2003 8:38 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 11830
Location: Vancouver, BC, Canada
dbri wrote:
why mine started pouring smoke out :!: when i used DDR333 RAM

wow!! never heard of anything like that w/any board!! so is yours dead or just your ram?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 11, 2003 8:55 am 
Offline

Joined: Fri Oct 04, 2002 9:52 pm
Posts: 2057
Location: United States, Mobile, AL
LOL smoke coming out of your computer is NEVER a good sign. Sorry for your loss. And sorry for laughing too :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 11, 2003 9:04 am 
Offline

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 36
gaminggod: no worries im getting a big kick out of the look on peoples faces.

mikec: the thing never booted, so i dont know if its dead or not. it just went 'boop boop boop', switched ram, smoke, switched back ram, 'boop boop boop' again..

people on viaarena.com are reporting overheating, boot problems, etc.

ahh yes, so why did i put this in 'gallery'? i dont know. but here is a picture anyways.
Image

other pix at [url]aeoe.freeshell.org/tmp/burntram[/url][/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject: denoument
PostPosted: Tue May 06, 2003 7:02 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 36
so the store tells me i installed the ram backwards. i dont see how since its keyed and it fit like a glove but hey, anythings possible i guess. they said they traced down the burn marks on my RAM and the motherboard and that is the evidence. anyways i read on usenet another 'my 3rd pin is burnt' person whose computer folks told her she installed it backwards as well.
well, i dont know. im trying to fit the ram in another board right now backwards and it wont go. but dude, maybe i was like really really tired and missing something, i dont know. but everything came out in the wash so. hopefully it will work now


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group