It is currently Fri Jul 25, 2014 6:05 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fenix's NSK2480 HTPC
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 11:50 am 
Offline

Joined: Mon Jun 04, 2007 9:43 am
Posts: 48
Location: Sweden
I finished my first HTPC today when I changed the interim fans and HDD I have been using for a while.

I'm really pleased with the result myself. It's quiet enough not to hear it when the TV is on and at the same time keeping all the temps nice and low.

Image
The main parts. I assembled these on December 15th.

Image
2 new Nexus fans and the two fans I've been using until now.

Image
A new WD Caviar GP 500GB and the old WD 1200JD 120GB Ballbearing.
The GP is really quiet. Monted in the silicone grommets it is more quiet then my suspended Seagates in my other PC.
I haven't enabled AAM.
I'm having trouble doing it with Hitachi Feature Tool 2.08 same with the old WD. After reboot the changes are gone.

Image
MB chamber.

Image
HDD chamber.

Image
MB chamber picture #2

Image
My HTPC in its right environment.

_________________
Antec NSK3480|Antec EA 380W with Nexus 80mm Fan|ASUS P5E-VM HDMI|Core2Duo E4600 2.4GHz|Corsair 2GB 800MHz DDR2|WD Caviar GP 500GB|Scythe Ninja Plus Rev.B+TR Bolt-thru|1x120mm Nexus
Finally inaudiable!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 10:13 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Fri Feb 10, 2006 2:50 pm
Posts: 675
Location: Milwaukee, WI
I like your computer (I have the same case, MB, CPU HS)!

Have you experienced this situation with your motherboard: you're using the HTPC at native resolution (1280x720 in my case) normally, you switch to TV but leave the HTPC running, and when you switch back to the HTPC it has changed resolution to 800x600. Does this ever happen to you?

Jay

_________________
it's the only jib I got, baby


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 08, 2008 8:06 am 
Offline

Joined: Mon Jun 04, 2007 9:43 am
Posts: 48
Location: Sweden
Jay_S wrote:
I like your computer (I have the same case, MB, CPU HS)!

Have you experienced this situation with your motherboard: you're using the HTPC at native resolution (1280x720 in my case) normally, you switch to TV but leave the HTPC running, and when you switch back to the HTPC it has changed resolution to 800x600. Does this ever happen to you?

Jay


I haven't used anything else since the HTPC as a TV source since i finished it. This is because my Samsung DVB-T box stopped working a few days before i finished this HTPC. In Sweden we only have DVB-T transmissions for TV, except for DVB-S, cabel or IpTV which I don't have in my home.

Im going to get the replacement box today so I can try later.

_________________
Antec NSK3480|Antec EA 380W with Nexus 80mm Fan|ASUS P5E-VM HDMI|Core2Duo E4600 2.4GHz|Corsair 2GB 800MHz DDR2|WD Caviar GP 500GB|Scythe Ninja Plus Rev.B+TR Bolt-thru|1x120mm Nexus
Finally inaudiable!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group