It is currently Wed Jul 23, 2014 1:08 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ] 
Author Message
 Post subject: 9 more for the effort!
PostPosted: Mon Apr 21, 2003 5:01 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 19, 2003 8:22 pm
Posts: 8
Location: Cleveland, Ohio
I convinced my boss to let me use our backup servers to fold, so add 9 more folding boxes to the cause! They're mostly dual PIII 550's so it's slow going but hey.

BTW - the service option of the console client doesn't really make it a service, it just causes that "wait, close, or cancel" box to pop up if you try to log out. So, for unattended folding I used the srvany utility from the NT resource kit to turn them into real services. It worked! I've also got a perl script to poll the unitinfo.txt and tell me how they're doing. 8)

Fredster...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 21, 2003 8:23 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2002 12:34 pm
Posts: 635
Location: Southampton, UK
Nice work fredster. Soon all computers will be under our control, and world folding domination will be complete.

_________________
Everything is exactly what it seems.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 21, 2003 9:37 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 14, 2003 12:32 pm
Posts: 76
Location: Berkeley, CA, USA
Go fredster! :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 22, 2003 5:01 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 19, 2003 8:22 pm
Posts: 8
Location: Cleveland, Ohio
wussboy wrote:
Soon all computers will be under our control, and world folding domination will be complete.


"And the only thing the Borg left was this Macintosh."

hehehe

Thanks DaShiv!

Fredster...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 22, 2003 7:27 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Sun Feb 09, 2003 8:01 pm
Posts: 309
Location: Washington, DC
"All your cycles are belong to us"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 22, 2003 9:12 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2002 12:34 pm
Posts: 635
Location: Southampton, UK
rpc180 wrote:
"All your cycles are belong to us"


Damn, that little quote never fails to get me laughing. Nice. :)

_________________
Everything is exactly what it seems.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 22, 2003 10:13 pm 
Offline
SPCR Reviewer

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 3998
Location: Phoenix, AZ
Dude, I need that on a T-shirt!

_________________
Senior Contributing Writer, SPCR


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 12:54 am 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Mon Feb 10, 2003 8:18 am
Posts: 332
Oh, bloody hell! Who is this guy bkh with 17 :!: processors? :shock:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 4:48 am 
Offline
Patron of SPCR

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 798
Location: Akron, OH (The Rubber Capital)
Quote:
Oh, bloody hell! Who is this guy bkh with 17 processors?


Hmm, looks like we have a dark horse coming up from behind :)

I'm barely maintaining my lead, Rusty should overtake me today I would think.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 6:12 am 
Offline

Joined: Tue Apr 08, 2003 8:43 am
Posts: 221
Tigr wrote:
Oh, bloody hell! Who is this guy bkh with 17 :!: processors? :shock:


i can't seem to figure out you managed to find out that he's got 17 processors. :?

_________________
Image

http://www.riffst3r.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 6:50 am 
Offline
Patron of SPCR

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 798
Location: Akron, OH (The Rubber Capital)
Go here:

http://folding.stanford.edu/cgi-bin/teampage?q=31574

and click on his name. Says it at the top.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 7:17 am 
Offline

Joined: Tue Apr 08, 2003 8:43 am
Posts: 221
thanks :D

_________________
Image

http://www.riffst3r.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 7:35 am 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Sun Feb 09, 2003 8:01 pm
Posts: 309
Location: Washington, DC
I gotta get that XP1700 up and running, the freaking 1.2 GB drive on it is sooooo loud though! Like a buzzsaw.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 7:51 am 
Offline

Joined: Tue Jan 14, 2003 12:32 pm
Posts: 76
Location: Berkeley, CA, USA
Ouch, 17 processors, and he's right about to overtake me. I bow down to bkh's superior GHz. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 2:08 pm 
Offline
SPCR Reviewer

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 3998
Location: Phoenix, AZ
17 processors is quite impressive indeed. I thought my 13 was bad! Speaking of which, does anyone know why the stats would only show me as having 1 processor active? I'm obviously getting credit for their units since I turned in 1400 points worth last week :lol:

I checked and they've all got the proper user name and team number, and all have unique machine ID's. I dunno. It does look kinda neat to be cranking out all those units with just "1" machine. People are going to think I bought a Cray. :wink:

Could it be an IP address issue? All my machines are hidden behind a firewall, router and switch.

_________________
Senior Contributing Writer, SPCR


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 3:05 pm 
Offline
Patron of SPCR

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 798
Location: Akron, OH (The Rubber Capital)
Did you download the client individually each time, or use the same install? I think that has something to do with it.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 3:50 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Sun Mar 09, 2003 12:27 pm
Posts: 1465
Location: Reading.England.EU
Rusty075 wrote:
... and all have unique machine ID's. ...
How do you set unique machine IDs? Mine are all 1.

_________________
2009/Oct: Jetway JNC81-LF * 4850e naked under fanless Xigmatek Apache * Antec mini Skeleton w/Nexus 120mm PWM fan * Delta 90W brick w/Skeleton DC-DC board * WD2500BEVT 250Gb blue


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 3:55 pm 
Offline
SPCR Reviewer

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 3998
Location: Phoenix, AZ
Oops, I meant User ID, not machine ID. Each one has a unique User ID, which is assigned by the server.

_________________
Senior Contributing Writer, SPCR


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 4:14 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Sun Mar 09, 2003 12:27 pm
Posts: 1465
Location: Reading.England.EU
Only my first machine got a User ID - the others requested but there is no response. Th IP address may be a factor - all my boxes will appear as the identical IP address.

Yoohoo - my first WU has just come up in the reports. (A shame I couldn't enter the team rank at 69 instead of 59, but hopefully make the top 20 sometime.)

_________________
2009/Oct: Jetway JNC81-LF * 4850e naked under fanless Xigmatek Apache * Antec mini Skeleton w/Nexus 120mm PWM fan * Delta 90W brick w/Skeleton DC-DC board * WD2500BEVT 250Gb blue


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 5:17 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 19, 2003 8:22 pm
Posts: 8
Location: Cleveland, Ohio
Tigr wrote:
Oh, bloody hell! Who is this guy bkh with 17 :!: processors? :shock:


Ah well, there's always one in the crowd. And I was gunnin' for Rusty!

Hey, bhk - good job!

Fredster...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 5:43 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 02, 2003 7:16 pm
Posts: 174
Location: Mobile, AL
And where all going to laugh when there PIIs.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 6:21 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 08, 2003 8:43 am
Posts: 221
Rusty075 wrote:
I thought my 13 was bad! Speaking of which, does anyone know why the stats would only show me as having 1 processor active?


you'll have to install the client seperately on each machine. copying the folder just wouldn't do... that's what i heard.

_________________
Image

http://www.riffst3r.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 7:06 pm 
Offline
SPCR Reviewer

Joined: Sun Aug 11, 2002 3:26 pm
Posts: 3998
Location: Phoenix, AZ
Riff they were all installed seperately, and they are reporting units that are showing up just like they should. But the stats still show me as having 1 processor.

1400 points a week from 1 processor :lol: Not too shabby.

_________________
Senior Contributing Writer, SPCR


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2003 10:23 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 08, 2003 8:43 am
Posts: 221
Rusty075 wrote:
Riff they were all installed seperately, and they are reporting units that are showing up just like they should. But the stats still show me as having 1 processor.

1400 points a week from 1 processor :lol: Not too shabby.


heheehe.. not at all :D

well, even if you are completely sure that all of them have unique user id's... it wont hurt if you delete the userID registry entry, and so the client would just request for another. changing the config file or redoing the CLI with a -config switch won't do. you'll have open regedit and go here: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PandeGroup.

also... um they do have to be running for a week for them to register... why not give it some more time? but i don't think that would apply in your case.

i dont think it's a lan issue... since whenever your WU is completed, it is sent along with your UserName, TeamNumber, UserID and your MachineID.

if all else fails... ask the experts at forum.folding-community.org. vijay pande himself frequents that forum.

_________________
Image

http://www.riffst3r.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 25, 2003 8:36 am 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Sun Mar 09, 2003 12:27 pm
Posts: 1465
Location: Reading.England.EU
Rusty075 wrote:
Riff they were all installed seperately, and they are reporting units that are showing up just like they should. But the stats still show me as having 1 processor.

1400 points a week from 1 processor :lol: Not too shabby.


Rusty - this processor thing is confusing. I changed my second box (installed from same download, but halfway through first WU changed MachineID to 2 in client.cfg). Now my stats are showing 3 processors, and the second machine suddenly got its own userID (but I can't find in the log when that was). In actual fact only 2 of my boxes have completed work (needless to say the 2 AMDs - my Pentium 3 mobile is pathetic: even at 1.2G it has yet to complete a WU in nearly 48 hours, compared to the Thunderbird 1.4 coughing about every 24). But bottom line I dont know how they rank me for 3 processors: unless my second box is counting twice, once with the default instal (machineID=1) and again for doing a WU with machineID=2.

_________________
2009/Oct: Jetway JNC81-LF * 4850e naked under fanless Xigmatek Apache * Antec mini Skeleton w/Nexus 120mm PWM fan * Delta 90W brick w/Skeleton DC-DC board * WD2500BEVT 250Gb blue


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 25, 2003 11:16 am 
Offline

Joined: Tue Apr 08, 2003 8:43 am
Posts: 221
machineID is for multiprocessor systems (1 to 4), so i'd say the client is assuming, since machine ID is 2, that you have two processors in one box, and therefore showing that you have three processors in two boxes.

_________________
Image

http://www.riffst3r.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 25, 2003 11:45 am 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Fri Apr 18, 2003 11:19 am
Posts: 356
Location: Baltimore, MD
Rusty: Curiously. I started running two copies on my P4 3.06 (nominally semi-dual processor). Each claims a machine ID of 1. This may be because there are not two physically seperate CPUs, or the F@H servers have not wized up to my conceit, or who knows. I couldn't find appropriate info at the F@H site. However, I'm not worried.

_________________
This space for rent. Will oppress peasants for food.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 26, 2003 11:03 am 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Sun Mar 09, 2003 12:27 pm
Posts: 1465
Location: Reading.England.EU
riff wrote:
machineID is for multiprocessor systems (1 to 4)
that figures - multiprocessor, thanks! Wherever I saw the edit for machineID I did see a syntax limit of 1-4, but was too dumb to understand ...

_________________
2009/Oct: Jetway JNC81-LF * 4850e naked under fanless Xigmatek Apache * Antec mini Skeleton w/Nexus 120mm PWM fan * Delta 90W brick w/Skeleton DC-DC board * WD2500BEVT 250Gb blue


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group