It is currently Thu Jul 10, 2014 2:06 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Meh, client cant connect to deliver work packets...
PostPosted: Wed Sep 05, 2007 10:48 am 
Offline
Friend of SPCR

Joined: Sun Jun 03, 2007 12:03 am
Posts: 777
Location: Norway
[13:57:58] + Attempting to send results
[13:58:19] - Couldn't send HTTP request to server
[13:58:19] + Could not connect to Work Server (results)
[13:58:19] (171.64.65.64:8080)
[13:58:19] - Error: Could not transmit unit 05 (completed September 4) to work server.

funky stuff, as my server can connect just fine..

_________________
Workstation | HTPC | 9.1TB | 19.1TB


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 05, 2007 1:29 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 16, 2003 11:40 am
Posts: 231
Location: seattle, wa
try turning off "use Internet Explorer settings"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 05, 2007 2:16 pm 
Offline
Friend of SPCR

Joined: Sun Jun 03, 2007 12:03 am
Posts: 777
Location: Norway
I did, worked now tho.. and only 25% left of the next WU.. so I'll be pushing some score the next 24 hours ;)

_________________
Workstation | HTPC | 9.1TB | 19.1TB


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 05, 2007 8:12 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 16, 2003 11:40 am
Posts: 231
Location: seattle, wa
Then it was probably just a collection server burp, they do it all the time.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group