It is currently Tue Sep 02, 2014 2:31 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: The unanswered inquiry
PostPosted: Wed Jul 23, 2003 3:20 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Fri Apr 04, 2003 6:21 pm
Posts: 4247
Location: Undisclosed but sober in US
I asked before and got no answer. Even tried help over according to the CLI version, "help@foldingathome.stanford.edu" but that doesn't work either.

I originally played it safe and made the CLI interface ask for confirmation before connecting to the internet to upload a finished WU. I'd like to change that default now, but I don't know how.

Because I am away a lot from my PC I turned it off if I know a WU will be done soon and I won't be back for 3 days. That means I get nothing done for 3 days. So, help me fix that already.

Thanks
Aris

_________________
People who put money and political ideology ahead of truth and ethics are neither patriots nor human beings.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2003 3:35 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Fri Apr 04, 2003 6:21 pm
Posts: 4247
Location: Undisclosed but sober in US
The console version. All I do today is double click on the FAH3Console exe file and it goes. I never type anything in to start it.

:?

_________________
People who put money and political ideology ahead of truth and ethics are neither patriots nor human beings.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2003 3:46 pm 
Offline
Patron of SPCR

Joined: Sun Jul 13, 2003 2:57 am
Posts: 198
Location: East Anglia, UK
type

FAH3Console.exe -config

at command line to reconfig options.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2003 3:49 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Fri Apr 04, 2003 6:21 pm
Posts: 4247
Location: Undisclosed but sober in US
Oh, like from the Run command, I'll try that as soon as I start a new frame. 20 minutes each I don't want to waste any time.

Thanks

_________________
People who put money and political ideology ahead of truth and ethics are neither patriots nor human beings.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2003 4:12 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Fri Apr 04, 2003 6:21 pm
Posts: 4247
Location: Undisclosed but sober in US
Quote:
FAH3Console.exe -config


Yes, that is correct, but if you click START and then RUN and type that in, it doesn't find it. You can then browse for the correct directory, but then it complains FAH3Console is not an EXE file. So.... I open an old fashioned DOS command prompt, work my way down all the directories, and type in the above and poof it asks me all the questions again.

Now all I need is an UPS, since the extreme weather here is wreaking havoc on the AC lines. The good thing is I don't need to put the monitor on the UPS 99.9% of the time, so I'll get decent uptime from an APC 650BKUS. About $110.

Thanks very much.
Aris, old hot rodders motto,
when all else fails read the instructions. 8)

_________________
People who put money and political ideology ahead of truth and ethics are neither patriots nor human beings.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2003 4:34 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 16, 2003 11:40 am
Posts: 231
Location: seattle, wa
just make a bat file and make a shortcut on your desktop to the bat


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 23, 2003 10:36 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 08, 2003 8:43 am
Posts: 221
i just have two shortcuts for fah. one is firedaemon to start/stop the fah service. the other is a shortcut to fah with a -config switch... dunno why thought :P

_________________
Image

http://www.riffst3r.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 02, 2003 7:02 am 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Fri Apr 04, 2003 6:21 pm
Posts: 4247
Location: Undisclosed but sober in US
Thanks people, my last problem has been to keep the dial automatically box checked off when the program needs to connect. I checked it off but Windows does not like to remember the setting. Damn Win-duhs.

_________________
People who put money and political ideology ahead of truth and ethics are neither patriots nor human beings.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 02, 2003 3:33 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 16, 2003 11:40 am
Posts: 231
Location: seattle, wa
redo your config and tell it not to automatically connect


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 02, 2003 3:43 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Fri Apr 04, 2003 6:21 pm
Posts: 4247
Location: Undisclosed but sober in US
Huh? But why?

_________________
People who put money and political ideology ahead of truth and ethics are neither patriots nor human beings.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group