It is currently Thu Jul 10, 2014 10:41 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: F@H on a dual boot
PostPosted: Thu Oct 30, 2003 4:04 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2002 12:34 pm
Posts: 635
Location: Southampton, UK
Greets. I put a dual boot on my computer, and everything worked fine with F@H folding the same WU in both boots. But, when I de-activated the NIC in one of the boots, F@H suddenly stopped working. Oddly, Dtemp also stopped working. Both work fine in the boot with the NIC.

WinXP Pro
AMD 800

Any ideas? I finally got my computer quiet enough to fold all night, but I don't have access to the internet all the time anymore. It is killing me that all this folding time is going to waste. Any help would be appreciated.

Cheers
wussboy

_________________
Everything is exactly what it seems.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 31, 2003 6:32 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2002 12:34 pm
Posts: 635
Location: Southampton, UK
Damn. No one has any ideas on this? I'll seriously cry thinking about all those wasted cycles.

_________________
Everything is exactly what it seems.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 31, 2003 6:38 pm 
Offline
Friend of SPCR

Joined: Mon Dec 23, 2002 12:55 pm
Posts: 1063
Location: Richland, WA
That is wierd. What are you dual booting into? WinXP Pro for both? That'd be... different.

Do you have the dual boot set up to specifically disable the NIC in one of them?


I'm corn-fused here.

_________________
Z
________


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 31, 2003 6:40 pm 
Offline
Friend of SPCR

Joined: Mon Dec 23, 2002 12:55 pm
Posts: 1063
Location: Richland, WA
Oh, idea...

I'd recommend asking this over at the Folding Forums. http://forum.folding-community.org (iirc)

_________________
Z
________


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 02, 2003 9:12 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2002 12:34 pm
Posts: 635
Location: Southampton, UK
Both OS are WinXP, and they are essentially the same, the only exception being one has the NIC card deactivated. Also, the F@H folder is installed in the OS that has internet access. I can click on all it's folders from the non-NIC OS no problem, except the WUTemp folder. I can't seem to access that one. Could that be the problem? Is that an F@H folder? I assume the administrator could change the access to it?

Thanks for your help Zyzzyx. I REALLY want to start folding 24/7.

_________________
Everything is exactly what it seems.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 02, 2003 9:47 pm 
Offline
Friend of SPCR

Joined: Mon Dec 23, 2002 12:55 pm
Posts: 1063
Location: Richland, WA
I still don't see why you need to have a dual boot setup. If the NIC doesn't have a cable to it, ya won't have access. I don't understand the need to disable it with a second boot. There's been many times I've fired my systems up not connected to my router, all works just fine.

_________________
Z
________


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group