It is currently Sat Dec 27, 2014 8:26 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Reserator 1 V2 flow tube
PostPosted: Thu Apr 22, 2010 11:00 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 23, 2009 5:23 am
Posts: 218
Location: East Sussex (UK)
Set my Reserator up yesterday and bled the system using a variety of methods listed on t'interweb:

1. Having the reserator the highest component in the system
2. Leaning the reserator 40 degrees each side

I am now sure all the bubbles are out and that the system is flowing properly.

However, the flow tube seems to stop wobbling occasionally, the orange indicator stays in the centre of the tube, so I know flow is still occuring (if you turn the pump off the indicator drops to the bottom of the glass). If you move the flow tube, it starts to move again.

Could this be a faulty flow tube?

_________________
WebbStation - Phenom 965 / Resorated CM690-II Build


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 23, 2010 6:40 am 
Offline

Joined: Wed Dec 23, 2009 5:23 am
Posts: 218
Location: East Sussex (UK)
Seems ok now some heat has been pumped through the system - it's waggling like a little fish!

_________________
WebbStation - Phenom 965 / Resorated CM690-II Build


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group