It is currently Wed Oct 01, 2014 9:52 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Athlon XP 1800+ & Asus A7V8X-X undervolting problems
PostPosted: Tue Jun 07, 2005 1:47 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 07, 2004 6:39 pm
Posts: 116
I used the L11 bridge cutting method to undervolt my default 1.5V (C:::C) to 1.1V (::::C). For some reason, it locked my multiplier at 11x, and detects the processor as a 1700+.

Also, I can't increase the voltage past 1.3V, even with the OVERvolt jumper option on my Asus A7V8X-X motherboard.

Anyone have any info on this?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 1:43 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 07, 2004 6:39 pm
Posts: 116
still looking for an answer....haven't given up on this problem yet.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 11:01 am 
Offline

Joined: Fri Feb 06, 2004 11:21 am
Posts: 363
Location: Houston, TX, USA
Is this the type of thing you are talking about? Which version of the CPU do you have? Thoroughbred? What is the part number on your CPU?

http://fab51.com/cpu/barton/athlon-e23.html


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 3:15 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 07, 2004 6:39 pm
Posts: 116
i have a T-bred B, the 1.5v version. all i remember is AXDA DLT3C.

yup, that's the site where i got the bridge info from


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group