It is currently Thu Aug 21, 2014 2:38 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nasty posting problem.....
PostPosted: Sat Jan 06, 2007 3:47 am 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Sat Jan 18, 2003 2:19 pm
Posts: 5316
Location: St Louis (county) Missouri USA
I don't know if this problem is browser related or not...FF 2.01, the updated version. I'll be posting a reply or starting a new topic when instantly the entire browser shuts down, causing me to lose everything. Arrg......

Never happens when just browsing, only when posting on SPCR (so far anyway).

_________________
"At the core of liberalism is the spoiled child - miserable, as all spoiled children are, unsatisfied, demanding, ill disciplined, despotic, and useless. Liberalism is the philosophy of sniveling brats." - P.J. O'Rourke


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 06, 2007 5:51 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:11 pm
Posts: 7368
Location: Maynard, MA, Eaarth
Hello Carl,

I'm using FireFox 2.0.0.1, and while I was getting freeze ups in the earlier version; this one has been completely stable.

_________________
Sincerely, Neil
http://neilblanchard.blogspot.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group