It is currently Tue Sep 23, 2014 5:06 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Is it possible to use strikethrough bb code?
PostPosted: Mon Dec 13, 2010 10:07 am 
Offline

Joined: Mon Jul 16, 2007 2:35 pm
Posts: 808
Location: Greece
I tried [s][/s] and [strike] but to no avail.

_________________
My PCs: Workstation : HTPC in a CD player case : Custom Mini ITX projects


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Is it possible to use strikethrough bb code?
PostPosted: Mon Dec 13, 2010 5:51 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 07, 2004 11:03 am
Posts: 1132
Location: Europe
It is possible, but it has to be added as a custom BBCode in the administration control panel.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group