It is currently Thu Nov 20, 2014 3:16 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Broken Banner Link
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 9:15 am 
Offline

Joined: Tue Nov 29, 2011 9:00 am
Posts: 2
I really enjoy this website. It has a ton of really good information. Oddly, the first thing I noticed is the Corsair banner isn't working. It gives me a 404. Thought you, or at least the folks at corsair would want to get that fixed. Again, great site I have plenty of good reading ahead of me. Keep the banners to a minimum though it seems I can't help but click them all before doing anything else.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken Banner Link
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 7:13 pm 
Offline
Moderator

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:11 pm
Posts: 7373
Location: Maynard, MA, Eaarth
Welcome to SPCR,

The ad link works on my box. :)

_________________
Sincerely, Neil
http://neilblanchard.blogspot.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken Banner Link
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 7:54 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 29, 2011 9:00 am
Posts: 2
seems to be working for me now. Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken Banner Link
PostPosted: Tue Nov 29, 2011 9:54 pm 
Offline
*Lifetime Patron*

Joined: Sun May 21, 2006 9:09 am
Posts: 1894
Location: Northern California.
404 here as well.

WELCOME TO SPCR!!!

_________________
“America, it's a continent, not a country!”


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken Banner Link
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 3:15 am 
Offline
Friend of SPCR

Joined: Tue Jul 08, 2008 4:53 am
Posts: 1314
Location: CT
404 for me too.
This is the link I get : http://www.ebug-europe.com/bug/results. ... mit=finden!

_________________
Main/gamming : Antec Solo|X-650|Asus P5Q-E|Intel Q9550@3.4GHz|HR-01 Plus 120mm Nexus @6V|Corsair 2x2Go XMS2 DHX cas 4 @4-4-4-12|Exhaust Nexus 120mm @9V|Intel X25M G2 160Gb|Samsung 1TB in SQD|2xGigabyte GTS450 OC (@900/1900/3800)|GPU fan 120mm Nexus @6V
HTPC/folder/Storage : Silverstone|E5300 with Samurai-Z|2Go RAM|GTX460@800|2x1To WD EARS|Intel X25M G2 80Go

Fold with SPCR


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken Banner Link
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 5:41 am 
Offline
Moderator

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:11 pm
Posts: 7373
Location: Maynard, MA, Eaarth
It still works for me -- it must be an ISP and/or IP server problem? If nothing else, clicking on the ad banners help SPCR with a bit more revenue!

_________________
Sincerely, Neil
http://neilblanchard.blogspot.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group