It is currently Tue Jul 29, 2014 12:04 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with Article Discussion
PostPosted: Sat Nov 17, 2012 11:53 am 
Offline

Joined: Wed Aug 23, 2006 7:09 pm
Posts: 536
Location: Nova Scotia, Canada
When I try and go to the article discussion linked at the end of teh Gigabyte GA-F2A75D3H review I get a message "You are not authorized to view this board." Nor does the article appear in the Article discussion section. :(

Can you advise? :?:

_________________
Obsolesence is just a lack of imagination!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Article Discussion
PostPosted: Sat Nov 17, 2012 12:00 pm 
Offline
Moderator

Joined: Thu Oct 06, 2005 4:36 am
Posts: 4470
Location: Monterey Bay, CA
fixed!

_________________
1080p Gaming build: i5-4670K, Mugen 4, MSI Z87-G45, MSI GTX 760 2GB Gaming, 8GB 1866 RAM, Samsung Evo 250GB, WD Red 2TB, Samsung DVD burner, Fractal Define R4, Antec True Quiet 140 (2 front + rear) case fans, Seasonic X-560. 35-40W idle, 45-55W video streaming, 170-200W WoW, 200-230W Rift, 318W stress test (Prime95 + Furmark)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Article Discussion
PostPosted: Sat Nov 17, 2012 3:56 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 23, 2006 7:09 pm
Posts: 536
Location: Nova Scotia, Canada
Dang, that was fast! Thanks! :D

_________________
Obsolesence is just a lack of imagination!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Article Discussion
PostPosted: Sat Nov 17, 2012 4:54 pm 
Offline
Moderator

Joined: Thu Oct 06, 2005 4:36 am
Posts: 4470
Location: Monterey Bay, CA
Lucky timing :)

_________________
1080p Gaming build: i5-4670K, Mugen 4, MSI Z87-G45, MSI GTX 760 2GB Gaming, 8GB 1866 RAM, Samsung Evo 250GB, WD Red 2TB, Samsung DVD burner, Fractal Define R4, Antec True Quiet 140 (2 front + rear) case fans, Seasonic X-560. 35-40W idle, 45-55W video streaming, 170-200W WoW, 200-230W Rift, 318W stress test (Prime95 + Furmark)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Article Discussion
PostPosted: Tue Jun 11, 2013 1:50 am 
Offline

Joined: Sun Jan 23, 2005 11:44 pm
Posts: 165
Location: London
Seem to be getting the same thing with the recent Intel Core i7-4770K Haswell Processor article

_________________
Case: P182, Fans: 4xNF-P12@800Rpm, MoBo: GA-EX58-UD4, CPU: i920, GPU: GV-N670OC-2GD, PSU: Seasonic 760 platinum, HDD: HD203WI, SSD: VTX4-25SAT3-128


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group