It is currently Sat Dec 27, 2014 7:07 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Links to forums on front page broken?
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 11:09 am 
Offline

Joined: Tue Aug 23, 2005 1:53 pm
Posts: 1201
Location: Plymouth, MI
Basically:

anything in the format http://forums.silentpcreview.com/ isn't working.
anything in the format http://www.silentpcreview.com/forums/ is working.

Been like this all day...had someone else 600 miles away try it and they couldn't get through either to the first one.

Configuration error?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 21, 2007 11:20 am 
Offline

Joined: Wed Aug 23, 2006 7:09 pm
Posts: 536
Location: Nova Scotia, Canada
It's that way here too today. Looks like maybe a DNS glitch.

It has also forced me to log in on and off the last week or so instead of keeping me logged it, and intermittently loses track of the "new/unread" flag. Not sure what's happening there.

_________________
Obsolesence is just a lack of imagination!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 2:25 am 
Offline

Joined: Sun Jul 22, 2007 5:47 pm
Posts: 12
Same problem here. If you have Firefox with the Greasemonkey add on you can add this script to at least browse trouble free. It doesn't work for posting though.


Code:
// ==UserScript==
// @name           spcr
// @namespace      none
// @include        http://www.silentpcreview.com/*
// ==/UserScript==

(function() {
  var scriptBefore = 'forums.silentpcreview.com'
  var scriptAfter = 'www.silentpcreview.com/forums'
  var xpath = "//a[contains(@href, scriptBefore)]";
  var res = document.evaluate(xpath, document, null,
                              XPathResult.UNORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE, null);
  var i, link;
  for (i = 0; link = res.snapshotItem(i); i++) {
    link.href = link.href.replace(scriptBefore, scriptAfter);
  }
})();

// vim: set ts=2 sw=2 et :



Shamelessly copied and modified from

http://userscripts.org/scripts/show/6149


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 22, 2007 3:13 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 23, 2005 1:53 pm
Posts: 1201
Location: Plymouth, MI
Seems to be working again...hmmm...the gremlins must only work on the weekends.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group