It is currently Thu Sep 18, 2014 10:58 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: My first semi quiet rig!
PostPosted: Wed Feb 18, 2004 1:47 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 12, 2004 1:25 pm
Posts: 105
Well i only just recently found this place, but it has helped me ALOT!

i just got my new 3700BQE case, and i wanted to show what i got :P (im a bit proud if i must say so myself hehe)

My setup is
AMD Barton 2500XP @ 3200XP 1,65VCore
Asus A7N8X-E
Thermalright SP97 + 92mm Acoustifan (gonna change with papst in a few days)
1 GB Geil Golden dragon PC3500 2-3-3-6
WD raptor 36g -- This i am getting rid off! its sooo noisy
Samsung Spinpoint SP80 160g
Nvidia Ti4600 128mb Zalman ZM-80C passive cooler
antec 120x120mm in the back (just ordered 2 120mm papst gonna put one in front and one in back)
ThermalTake Silent Purepower 420W // i found out when i joned up here that this probably was a bad investment.. and i can see now how noisy it actually is!


First the case with my Sunbeam Rheostat, im trying to find my black front for the cd drive.. and im debating if i should totally remove the disc drive..
Image

A quick look inside
Image

I couldnt help myself i got those blue things for free but they make a nice lighting when im tweaking and such
Image

I dont think im gonna remove the back grid where my 120x120 antec cooler is located..
Image

All in all i think it looks a hell of a lot better than my old AOpen hightower, theres better airflow even though i havnt used any of the mods like taping the front etc..

im ordering a set of acoustipack, and as soon as i have those installed ill probably throw some more pictures up :twisted:


Some temp reading:
CPU full load 48 degrees Celsius
Harddisks both @ 37 degrees more or less always.

Kim Jørgensen
/Denmark

P.s i hope those pics work, theyre directly linked form Yahoo,, they work for me atleast..
otherwise the album is located here:
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/kemokim2001/album?.dir=/5c81


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 19, 2004 6:36 am 
Offline
Patron of SPCR

Joined: Fri Dec 27, 2002 1:49 pm
Posts: 835
Location: Somerset, WI - USA
The pictures don't work :( If I'm not mistaken, I believe the yahoo photo album thing doesn't let you directly link to the pictures.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 19, 2004 1:35 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 12, 2004 1:25 pm
Posts: 105
Damn i was affraid of that.. they work fine on my computer.. i even tried logging out of yahoo..
oh well the link

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/kemokim2001/album?.dir=/5c81

Should work though!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 20, 2004 7:44 am 
Offline
Patron of SPCR

Joined: Fri Dec 27, 2002 1:49 pm
Posts: 835
Location: Somerset, WI - USA
Yeah, if you notice at the end of the image address, there's some random characters. When I view the images at Yahoo!, I get different random characters than the ones that you linked. It must have something to do with what your IP is or something. If you logged in from a different machine you probably wouldn't see the images either.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 20, 2004 9:40 am 
Offline

Joined: Thu Feb 12, 2004 1:25 pm
Posts: 105
yea that must be it, i checked from my laptop..

oh well gotto wait untill i get my own www page..

_________________
[size=9]A64 3200+ Vanice, A8N-E, 2x512MB Geil gd PC3500 2-3-3-6, Radeon X800XL+VF700CU @5v, 3700BQE + stock fan, Modded fortron 350w.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group